Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Boksačke kvalifikacije za OI: Anamarija Maršić izgubila od Njemice | Fight Site

Boksačke kvalifikacije za OI: Anamarija Maršić izgubila od Njemice

Vijesti iz regije 13.04.2016 15:17h Autor:

Photo: BK Leonardo

Anamarija Maršić završila je natjecanje na olimpijskom kvalifikacijskom turniru u turskom Samsunu. U četvrtfinalu kategorije do 75 kg Njemica Sarah Scheurich bila je uvjerljivo bodovno bolja u sve četiri runde (39:35, 38:36, 38:33).

Hrvatska reprezentativka dobro je pogađala suparnicu krošeima, no suci su više cijenili Njemičine direkte i inicijativu u ringu. Kako je borba odmicala, tako je padala koncentracija obiju boksačica. Umor je činio svoje, pa je Anamarija, dvojbenim odlukama ringovnog suca, dvaput bila u nokdaunu. Na kraju su i Anamarija i Sarah dobile javne opomene.

Vojna policajka iz BK Sesvete preselila se tako na tribine dvorane Mustafe Dagistanlija, ali nije razočarala nastupom u Samsunu. Na skorašnjem Svjetskom prvenstvu u Kazahstanu Anamarija će imati novu priliku izboriti olimpijsku vizu. U njenoj kategoriji još su četiri slobodna mjesta u Rio de Janeiru.

Večeras oko 21:00 po hrvatskom vremenu posljednji hrvatski predstavnik u Samsunu, teškaški prvak Alen Babić, boksa protiv francuskog reprezentativca za plasman u polufinale.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI