Bojan Veličković večeras kreće u lov na milijun dolara! Evo gdje možete pogledati borbu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.07.2018 21:35h Autor:

Bojan Veličković

Večeras se održava PFL 3 event, koji će sadržavati prve borbe turnira veltera i srednje kategorije, odnosno 24 nova borca kreću u lov na nagradu od milijun dolara. Jedan od njih je i Bojan Veličković, ponajbolji srpski MMA borac.

Bojan će se boriti protiv Jonatana Westina, borca iz švedskog Allstars tima, a njih dvojica zapravo otvaraju cijeli program, odnosno njihova borba prva je među uvodnim borbama, koje PFL inače besplatno emitira na svojoj Facebook stranici. Bojan je najavio lov na prekid koji bi mu donio više bodova na ljestvici turnira. Da se prisjetimo kako zapravo turnir funkcionira, evo što je o njemu rekao sam borac.

“U svakoj kategoriji ima 12 boraca, koji će odraditi dvije borbe u prvom dijelu. Nakon ta dva meča objaviti će se rang lista jer svaki meč donosi određeni broj bodova. Sama pobjeda po sebi donosi tri boda, pobjeda prekidom u prvoj rundi donosi još tri, u drugoj rundi je dva, a u trećoj jedan bod. Neodlučena borba donosi jedan bod, a poraz ništa. Najboljih osam boraca s te rang liste odlazi u play off, koji postaje eliminirajući dio natjecanja”, objasnio je Bojan.

Prva dva PFL eventa su oduševila atraktivnošću borbi i željom boraca da dođu do pobjeda prekidom, što je svakako dokaz kako je ekipa iz PFL-a napravila vrlo zanimljiv koncept i za sada se on pokazao kao pun pogodak. Bojan je još kao član UFC-a najavio kako mora postati odlučniji po pitanju završavanja borbi, a sada za tako nešto ima dodatnu motivaciju.

Što se tiče borbe, prijenos bi se trebao nalaziti unutar OVE Facebook objave i sve bi trebalo početi u 23 sata i 10 minuta. Ukoliko nešto ne bude “štimalo”, prijenos pronađite na Facebook stranici PFL ili PFL Live. Tamo bi se trebale nalaziti sve informacije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI