Bojan Veličković: U dvorani će biti puno Srba, a ja ću ih učiniti ponosnima

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 26.05.2017 17:51h Autor:

Bojan Veličković

Ispred Bojana Veličkovića je četvrta UFC borba, ujedno i borba koja će donijeti odluku o nastavku njegove UFC karijere. U Švedskoj će se boriti na gostujućem terenu, no vjeruje kako će na tribini biti velik dio njegovih navijača koji će mu dati snagu i motivaciju.

Bojanov protivnik Nico Musoke će svakako na svojoj strani imati većinu fanova u dvorani, a njegova će motivacija velikim dijelom biti u tome što se vraća nakon više od dvije godine. No, i Veličković zna kako će u dvorani imati mnogobrojnu podršku i upravo ona bi mu trebala pomoći da dođe do pobjede. U slučaju poraza bi vjerojatno završila njegova UFC avantura, tako da je ova borba za njega pravi ispit zrelosti i kvalitete.

“Znam da ću u dvorani imati par stotina svojih navijača. U Švedskoj živi preko 100.000 Srba i to mi je pomoglo da se uopće nađem na ovom eventu. Proteklih tjedana sam dobivao velik broj poruka od srpske zajednice u Švedskoj, gdje su mi govorili kako će me doći podržati te da se nadaju kako ću ih učiniti ponosnima. Inače ne volim davati obećanja, ali svakako ih namjeravam učiniti ponosima u nedjelju”, rekao je Bojan što očekuje vidjeti na tribinama, a onda je nastavio o tome na koji mu to način može pomoći:

“Naravno da sam uzbuđen zbog iskustva koje me čeka. I to je dobro, jer sam do sada uvijek gubio borbe gdje nisam bio uzbuđen koliko sam sada. Ovakve stvari me nabriju i čine me živim. Kada sam nervozan, kada osjetim tenzije, onda znam da će se dogoditi nešto ludo. Nadam se da mogu izaći i nadvladati svog protivnika u svakom aspektu ove igre. Ne vidim se kao poraženog niti u jednoj poziciji, nego sam onaj koji će dominirati ovu borbu. Tako ja vidim u glavu, a u nedjelju ćemo vidjeti hoće li uistinu biti tako.”

Borba Bojana Veličkovića i Nica Musokea nalazi se na uvodnom programu, a “Serbian Steel” će svakako trebati kvalitetno kanalizirati sve što se događa oko njega. Ukoliko želi dalje biti UFC borac zapravo niti nema izbora.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI