Bojan Veličković saznao protivnika kojeg mora pobijediti ukoliko želi u PFL doigravanje

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.05.2019 17:18h Autor:

Bojan Veličković

Poznat je popis borbi za PFL 15 event, koji će donijeti drugo kolo turnira ženske lake kategorije i muškog veltera. Tako je Bojan Veličković saznao tko je protivnik kojeg će morati savladati ukoliko i ove sezone želi svoje mjesto u “play-offu”. To je Gamzat Khiramagomedov iz Rusije.

Nakon što je odradio vrlo lošu borbu protiv Handessona Ferreira u svom prvom ovosezonskom PFL nastupu, Bojan Veličković je u situaciju gdje mu samo pobjeda u prvoj ili drugoj rundi iduće borbe osigurava mjesto među najboljih osam, što bi značilo poziciju u doigravanju. Svaka druga pobjeda nije nužno dovoljna, nego bi Bojan ovisio o preostalim rezultatima. Poraz bi naravno značio oproštaj. Danas je saznao tko je borac protiv koga će to morati napraviti.

Radi se o Gamzatu Khiramagomedovu (7-1), 25-godišnjem ruskom borcu iz Moskve. On je također poražen u prvom kolu i to prekidom u prvoj rundi. Bolji od njega bio je Glaico Franca. Tako da se i on našao u istoj situaciji kao “Srpski čelik”, što u startu znači da niti jedan od ova dva borca nema pravo na kalkulacije. Radi se o borcu koji je PFL-u pristupio iz jakog ACB-a, gdje je bio na tri pobjede u nizu. Jednako je visok kao Bojan, a krase ga karakteristike kao većinu ruskih boraca, snažan je, izdržljiv i odličnog hrvanja.

Ovaj event održava se 11. srpnja, a predvodi ga borba prošlosezonskog pobjednika velter turnira, Magomeda Magomedkerimova i Chrisa Curtisa. Obojica su u prvom kolu upisali pobjede prekidom. Međusobno su uparena i dvojica s osvojenih šest bodova, koji su već praktički osigurali svoje mjesto među osam. To su Glaico Franca i Sadibou Sy. Ray Cooper III borit će se protiv Johna Howarda, dok Handessona Ferreiru čeka David Michaud. Bojanova borba nije jedina u kojoj se susreću dvojica s nulom na kontu, budući da su također upareni Andre Fialho i Zane Kamaka. Također je bitno navesti kako će Veličković nastupiti u prvoj borbi cijelog programa.

Što se tiče turnira ženske lake kategorije, Kayla Harrison nastupa u sunaslovnoj borbi protiv Morgan Frier, dok će se Sarah Kaufman boriti protiv Roberte Samad.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI