Bojan Mihajlović dobio još jednu priliku u UFC-u

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 01.07.2017 10:13h Autor:

Bojan Mihajlović

Srpski borac i član UFC-a, Bojan Mihajlović, dobio je još jednu priliku za pokušati upisati pobjedu u najboljoj svjetskoj MMA promociji. Treću sreću tražiti će u Rotterdamu, a protivnik mu je Abdul Kerim Edilov.

Riječ je o nastupu 2. rujna na UFC Fight Nightu 115, gdje će se naći i njegov srpski kolega, Aleksandar Rakić. Mihajlović je u svoja prva dva UFC nastupa nokautiran, no ipak je dobio ovo još jednu priliku. Ukoliko nju ne iskoristi na najbolji način, vjerojatno će se morati vratiti realnosti nastupa u europskim MMA promocijama.

Treći UFC protivnik, nakon što nije uspio savladati Francisa Ngannoua i Joachima Christensena, bit će mu Abdul-Kerim Edilov, ruski borac kojem će to biti debi u UFC-u. Riječ je u borcu iz Čečenije, vlasniku skora 16-4, koji je unutar niza od deset pobjeda. Sve te pobjede ostvario je prekidom u prvoj rundi. UFC je već ranije najavio kako od ovog 25-godišnjaka puno očekuje te je na Mihajlovića da potvrdi kako može savladati ovog borca, a ne mu biti samo borba za dobrodošlicu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI