Bojan Mihajlović brutalno prebijen i poražen prekidom u drugoj rundi

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.09.2017 18:27h Autor:

Mihajlović vs. Edilov/ Foto: Igor Mićić

Srpski član UFC-a, Bojan Mihajlović, poražen je i u svom trećem nastupu u najboljoj svjetskoj promociji. Bolji od njega bio ne čečenski poraz iz Akhmad Fight Clubu, Abdul Kerim Edilov. Edilov niti u jednom trenutku borbe nije bio ugrožen, a Mihajloviću je priuštio žestoke batine prije nego je sudac konačno prekinuo borbu.

Mihajlović je u ovoj borbi imao vjerojatno posljednju priliku za dokazati se u UFC-u, nakon što je prekidima poražen u svoje prve dvije borbe. Budući da u tim borbama, protiv Francisa Ngannou i Joachima Christensena, nije pokazao apsolutno ništa, bilo je čudno da je uopće dobio treću priliku, no UFC-ovi matchmakeri su vjerojatno imali razlog zašto mu vjeruju. Ipak, na kraju je Mihajlović ispao samo lak plijen u debiju Abdula Kerima Edilova.

Čečen je već u prvoj rundi lako došao do rušenja, nakon čega je uslijedio nanošenje teške štete. Mihajlović se pokušavao braniti, na neki način je tako uspijevao smanjiti primljenu štetu, no niti u jednom trenutku nije uspio doći ni blizu preokreta u borbi. Edilov je opušteno udarao i mijenjao poziciju, a rijetko tko bi zamjerio sucu da je prekinuo već u prvoj rundi.

Druga runda se nije razlikovala. Mihajlović je pokazao malo drskosti u stand upu, no to je bilo sve od srpskog borca. Ubrzo je ponovno srušen, nakon čega je uslijedila nova kanonada, sve dok sudac nije odlučio prekinuti tijekom još jedne serije teških udaraca u parteru. Edilov je napokon debitirao, nakon dugog iščekivanja te se vjeruje kako je u pitanju borac koji ima što ponuditi u UFC-ovoj poluteškoj kategoriji.

Za Mihajlovića tako UFC avantura završava s tri poraza u jednako toliko borbi. Veliku priliku nažalost nije uspio bolje iskoristiti i sad je pitanje hoće li i gdje uopće nastaviti karijeru. Priliku je dobio u veteranskim danima i šteta zbog toga. Možda bi se puno bolje izgledalo da je ona došla koju godinu ranije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI