Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Blažičević “natuknuo” mirovinu nakon poraza u Japanu?! | Fight Site

Blažičević “natuknuo” mirovinu nakon poraza u Japanu?!

Vijesti iz regije 27.04.2017 10:41h Autor:

Screenshot

Sva tri hrvatska borca – Marko Burušić, Matija Blažičević i Anton Radaman, su poraženi proteklog vikenda na priredbi Pancrase 286 u Japanu. Burušić i Radman su izgubili nokautima, a Blažičević je izgubio gušenjem u drugoj rundi čime je hrvatski tim u konačnici poražen s 0-3 u srazu s onim Japanskim.

> Pancrase 286: Blažičević ugušen, Burušić i Radman poraženi nokautom
Uvijek vrlo korektni i skromni član ATT-a Zagreb, Matija Blažičević se nakon poraza obrantio fanovima. Nije tražio ispriku za poraz, a možda je kroz redove najavio i mirovinu…

“Draga nacijo da se javim. Nema opravdanja, jednostavno me pregazio i ugušio u drugoj rundi. Hvala vam svima na potpori, mojoj obitelji, mom teamu, sponzorima, kolegama sa posla, Branko Cikatić koji je sve ovo omogućio i najviše Saša Drobac koji je puno svog slobodnog vremena ulozio u pripreme i isao sa mnom na put. Hvala frend! U prilogu su slike od borbe pa pogledajte, ako netko nije gledao borbu. #americantopteameurope #pancrase #mirovina”, napisao je “Blaž”.

Nadamo se da je hrvatski borac samo razočaran porazom i da će se nastaviti boriti te da će vješanje rukavica o klin ostaviti za neki drugi trenutak. Trenutačni profesionalni Blažičevićev “score” se zaustavio na 10-10.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI