Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Blažičević: Nemam najbolje mišljenje o Šariću, bolji sam od njega u svemu! | Fight Site

Blažičević: Nemam najbolje mišljenje o Šariću, bolji sam od njega u svemu!

Vijesti iz regije 13.06.2013 09:11h Autor:

Matija Blažičević

Čelnici FFC-a po prvi puta su mogli mirno spavati u danima prije održavanja eventa zahvaljujući činjenici da su ovog puta otkazi boraca zbog ozljeda i bolesti svedeni na minimum.

S prvotno najavljenog popisa borbi otpao je tek prvi uvodni meč, ali ubrzo su pronađene zamjene, prema mnogima okršaj Matije Blažičevića i Philipa Šarića predstavlja još zanimljiviju borbu.

Čini se da će tenzije u toj borbi biti prilično visoke, Matija je u razgovoru za Fight Site otkrio kako nema baš najbolje mišljenje o svom suparniku.

"Ja sam uvijek u treningu, pa mi nije bio problem prihvatiti borbu u posljednji trenutak. Nakon posljednjeg nastupa imao sam manju ozljedu koju sam morao sanirati, ali sada je sve u redu, potpuno sam spreman i jedva čekam borbu u petak. U Black Dragonu imam odličnu ekipu oko sebe koji su mi odmah priskočili u pomoć za pripreme i potpuno se podredili meni da budem spreman."

"O svom protivniku ne bih previše pričao, nemam baš lijepo mišljenje o njemu. Trenirali smo zajedno određeno vrijeme tako da ga jako dobro poznajem. Bolji sam od njega u svakom segmentu borbe."

"Nastup na FFC-u znači jako puno za moju karijeru i drago mi je što su organizatori upravo mene pozvali i na tome im se želim i ovom prilikom zahvaliti. Očekujem svoju pobjedu, možda ne brzu, ali svakako atraktivnu", rekao je Matija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI