Blažičević: Divnu priču iz Poreča pokvario je incident na kraju meča

Vijesti iz regije 16.06.2013 09:42h Autor:

Matija Blažičević

Matija Blažičević uspio je slaviti prekidom u svojoj prvoj borbi koju je odradio u FFC-u protiv Phillipa Šarića.

Borba je to za koju se i očekivalo da bi mogla biti prilično zanimljiva nakon što je na službenom vaganju dan ranije bilo prilično napeto između njih dvoje.

No, slično se ponovilo i nakon same borbe. Šarić nakon poraza prema uputi svog trenera nije pozdravio suparnika i njegove trenere, kao što je to običaj i sportski fair-play.

"Želim se zahvaliti ekipi iz svog teama Black Dragon (Vladimir Fabečić, Dudo, Ilija, Zvone i svima ostalima koji su pomogli u pripremama i bili sa mnom), Luki Jelčiću i Ivici Truščeku koji je bio dobar cimer i jako mi je žao što nije pobijedio."

"Hvala i organizatorima sto su me pozvali, gosp. Zovku i Marku Petraku, nadam se da sam opravdao njihovo povjerenje. Publika je bila fantastična. Svu tu divnu priču je pokvario incident o kojem ne bih trošio puno riječi i energije, vjerojatno je dobra većina vas i čula što se dogodilo. Kada sam pogledao snimke i ČUO što je kamera zabilježila jednostavno sam ostao bez riječi, ali što je tu je", napisao je Matija na svoj Facebook profilu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI