Black Dragon Alliance dobio šest novih crnih BJJ pojaseva!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 11.09.2014 15:15h Autor:

Photo Facebook

Jučer, 10.rujna,  je u Zagrebu održan BJJ seminar u organizaciji Black Dragon Alliance borilačke škole, a prigodu je uveličala promocija nekoliko istaknutih hrvatskih BJJ majstora koji su nakon dugogodišnjeg rada dobili svoje cne pojaseve.

Jedan od najpoznatijih svjetskih BJJ ikona Romero "Jacare" Cavalcanti je u srijedu u Zagrebu održao vrlo dobro posjećeni seminar. Uz vođu svjetski poznate Alliance škole, u hrvatsku metropolu je stigao i Alexandre "Gigi" Paiva – također istaknuti majstor ove parteraške discipline koji je polaznicima seminara otkrivao teško stečena BJJ znanja.

Razlog dolaska ove ugledne ekspedicije u Zagreb nije bio samo seminar, nego i promocija istaknutih boraca Alliance Black Dragon akademije iz smeđih u crne pojaseve. Do sada su u ovoj hrvatskoj školi najviše pojaseve imali Dubravko Čolić, Ilija Ćavarović i Željko Drinovac, a od srijede je ta "obitelj" brojnija za još šest imena. Ona su: Matko Kvesić, Dario Plichta, Zvonimir Ucović, Denis Bažulić, Neven Boričić i  Martin Starčević. Valja naglasiti da je jednu bijelu crticu na svom crnom pojasu zaradio i glavni trener u Black Dragonu, Dubravko Čolić.

Svi promovirani novopečeni crni pojasevi su se godinama isticali odličnim rezultatima na natjecanjima u Hrvatskoj, Europi, ali i na svjetskim BJJ prvenstvima. Tu se najviše misli na Matka Kvesića, Zvonimira Ucovića i Nevena Borčića koji se i dan danas redovito natječu i osvajaju medalje najboljeg sjaja.

Čak 9 crnih BJJ pojaseva, koliko u ovom trenutku ima Black Dragon Allinace iz Zagreba je velik dokaz kvalitete rada ove škole, ali i zalog te obveza još ozbiljnijeg rada u budućnosti.

Fight Site čestita svim novopečenim majstorima brazilske jiu-jitse!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI