BJJ profesor Roberto Atalla održao seminar u Osijeku i promovirao četiri nova crna pojasa (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.05.2017 21:35h Autor:

Roberto Atalla i polaznici

Osijek ima četiri nova crna BJJ pojasa, među kojima su već etablirani hrvatski borci Saša Milinković i Ivica Tadijanov. Pojaseve im je dodijelio profesor Roberto Atalla, koji je ujedno održao i seminar u prostorijama kluba.

U Hrvačkom klubu Osijek u subotu je održana promocija u više pojaseve. Najvažniji je to trenutak u sportskoj karijeri svakog sportaša koji trenira brazilski Jiu Jitsu, a pogotovo za četvoricu koji su ovom prilikom promovirani u crni pojas koji predstavlja najviši stupanj u ovom sportu. Ta je čast pripala Saši Milinkoviću, Ivici Tadijanovu, te Goranu i Damiru Vidakoviću.

Pojaseve je dodijelio Brazilac Roberto Atalla, crni pojas četvrtog stupnja koji je prvi puta posjetio Osijek. Time je potvrđeno da Hrvački klub Osijek postaje dio Rio Grappling Club-a, najuspješnije Europske momčadi. Tako će titulu osvojenu na nedavno održanom Europskom prvenstvu u Rimu sljedeće godine braniti i Osječani. Oni su već ranije predstavljali Hrvatsku na Europskim i svjetskim natjecanjima, te su proglašavani prvacima i viceprvacima. Također, među njima je i mnogo višestrukih prvaka Hrvatske među kojima treba istaknuti Miru Erkapića, Vedrana Orkića, Marka i Andreja Jovanovića, Dominika Livaju i Tomislava Zeca koji su promovirani u smeđe pojaseve.

Dodijeljeni su i novi ljubičasti, te plavi pojasevi. Iz Hrvačkog kluba Osijek poručuju kako primaju nove članove u  grupe za Brazilski Jiu Jitsu (za odrasle i djecu od 4 do 13 godina). Također, kroz cijelu godinu vrše se upisi u MMA i Kickboxing grupu. Treninzi se održavaju od ponedjeljka do subote na adresi Naselje Vladimira Nazora 16 (atomsko sklonište iza zgrade). Dodatne informacije mogu se pronaći na službenoj Facebook ili Instagram stranici kluba.

Tekst: Hrvački klub Osijek / Foto: Kristijan Cimer

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI