BJJ: Antun Račić se priključio putnicima za Svjetsko profesionalno prvenstvo!

Vijesti iz regije 03.10.2016 16:32h Autor:

Croatia National Pro Jiu-Jitsu Championship – putnici za SP

Iza nas je Croatia National Pro Jiu-Jitsu Championship. Na turniru održanom ove subote u Domu odbojke na Mladosti je sudjelovalo 126 natjecatelja iz 24 države, a samo njih osam osiguralo je put na Svjetsko profesionalno jiu-jitsu prvenstvo koje će se u travnju 2017. godine održati u Abu Dhabiju.

Sjajna organizacija, upotpunjena kvalitenim programom i još boljim mečevima, donijela je pregršt zanimljivih dvoboja i poteza, a poseban interes privuklo je natjecanje u otvorenim kategorijama iz kojeg smo i saznali putnike za Abu Dhabi.

Skupini vještih BJJ majstora priključio se i MMA borac Antun Račić koji je slavio u kategoriji do 77 kilograma za plave pojaseve. Da bi u drugom dijelu dana, pobjedom u varijanti otvorene kategorije (62, 69 i 77 kilograma), također za plave pojaseve, ponovno uzeo najsjajnije odličje, a time i ostigurao plasman na Svjetsko prvenstvo.

Antunu će se u glavnom gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata priključiti još jedan hrvatski predstavnik, Matija Šinković, koji je također zlatu iz kategorije plavih pojaseva do 110 kilograma, pridodao i ono iz otvorene.

Listu putnika za SP u Abu Dhabiju pogledajte u nastavku članka, a imena svih pobjednika, kao i rezultate natjecanja, saznajte posjetom na sljedeći LINK.

Blue Female Open: Maja Povšnar – Slovenija
Purple/Brown/Black Open: Vanessa Maria Pereira – Portugal
Blue Male Light Open: Antun Račić – Hrvatska
Blue Male Heavy Open: Matija Šinković – Hrvatska
Purple Male Light Open: Adrian Vel Czyzewski – Poljska
Purple Male Heavy Open: Maciej Surma – Poljska
Brown/Black Light Open: Jordan Baddi – Švicarska
Brown/Black Male Heavy Open: Adam Wardzinski – Poljska

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI