“Bjelovarski traktor”: Čekam poziv za Tokijo!

Vijesti iz regije 19.09.2017 14:37h Autor:

Zoran Đođ

Portal E-Podravina je donio veliku priču o hrvatskom MMA veteranu Zoranu Đođu. Ovaj srčani borac, poznat i kao “Bjelovarski traktor”, je u profesionalnoj MMA karijeri ubilježio deset pobjeda i 7 poraza, a organizatori borilačkih evenata znaju da će njegovim angažmanom sigurno dobiti zanimljivu i atraktivnu borbu.

Nedavno je nakon vrlo dobrih rezultata u 2016. i 2017. godini (četiri pobjede u nizu) dobio priliku izboriti se za meč u Japanu, u slavnoj Pancrase organizaciji. Meč protiv Tončija Peruška u kategoriji do 77 kilorama, na piredbi u Kninu, je pobijedio i sada čeka poziv za dvoboj u japanskoj prijestolnici Tokiju.

“Nedavno sam se borio u Kninu u kategoriji do 77 kilograma, borba je bila napeta i pobijedio sam Tončija Peruška. Sada čekam poziv za borbu u Japan, da mi jave zadnje detalje. Bit ću u Tokiju i jako sam uzbuđen. Sve se to organizira pod pokroviteljstvom Pancrase eventa. Dobio sam ponudu za borbu u Srbiji krajem listopada, međutim ne vjerujem da ću ju prihvatiti kako bi se spremio što bolje za Japan, da ne bi došlo do neke ozljede. U Japanu je dogovorena jedna borba, u slučaju pobjede ostajem u ždrijebu i vratit ću se tamo kad me ponovno pozovu na borbu. Biti ću tamo sedam dana, s uključenim putom tamo i nazad”, izajvio je u intervjuu za E-Podravinu.

Zanimljiv intervju s Đođom pročitajte na sljedećem LINK-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI