Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bivši boksački šampion “polira” udarce Filipa Pejića (VIDEO) | Fight Site

Bivši boksački šampion “polira” udarce Filipa Pejića (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 26.01.2017 11:11h Autor:

Screenshot

Bivši juniorski prvak Europe, višestruki juniorski i seniorski prvak države i nekoć najperspektivniji mladi hrvatski sportaš, Dino Mansour je krenuo u novu karijeru. Ovaj iznimno talentirani boksač koji je s Leonardom Pijetrajem osvojio sve što se dalo osvojiti u juniorskim boksačkim kategorijama je prekinuo karijeru još 2010. u 19. godini života jer je, kako je sam priznao, “izgubio motivaciju za natjecanjima i nije mogao izdržati pritisak rezultata koji je osjećao”.

Iako je prvotno uzeo pauzu od nekoliko mjeseci želeći vidjeti hoće li mu boks u budućnosti nedostajati, pauza se pretvorila u njegov boksački kraj. Barem se tako mislilo. Ovih dana se Mansour priključio zagrebačkom ATT-u (American Top Teamu) gdje će svoje neosporno boksačko znanje i iskustvo prenositi na druge. Zagrebački nokauter je, naime, postao glavni trener za klasični boks u ovoj dvorani. Iako je pauza trajala šest godina, Dino se na koncu ipak vratio boksu što je svakako jako dobra vijest za ovaj sport.

Nema sumnje da će svi profesionalci, ali i amateri u ATT-u, imati velike koristi od Mansoura i njegovog boksačkog znanja. Dino je već počeo “polirati” udarce FFC prvaka u pero kategoriji Filipa Pejića.

Pogledajte kako se dvojac sprema za slijedeći ispit “Nitra” koji slijedi 11. ožujka u Ateni na FFC-u 28.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI