Bilića će teretiti za teško ubojstvo, mogao bi u zatvoru završiti na 40 godina?!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.10.2012 13:49h Autor:

Ante Bilić

Tijekom utorka su otkriveni još neki prilično šokantni podaci vezani uz ubojstvo u Splitu za koje se sumnjiči trenutačno najbolji hrvatski boksački profesionalac Ante Bilić.

> Ante Bilić uhićen zbog teškog ubojstva!

Podsjećamo, "Baraba" Bilić je jutros uhićen pod sumnjom da je ubio svog prezimenjaka Marijana Bilić Kovačevića oko 1.40 sati pored kafića Popaj hicima iz vatrenog oružja. Index.hr saznaje kako se radilo o klasičnoj egzekuciji, odnosno da je boksački profesionalac i aktualni WBO prvak Europe čekao Kovačevića da izađe iz kafića, najprije ga ranio, a zatim s tri hica dokrajčio u susjednom dvorištu.

Zbog ovako teških okolnosti ubojstva Državno odvjetništvo će Bilića možda goniti i za teško ubojstvo, kazneno djelo koje nosi do 40 godina zatvora. To bi onda definitivno potpuno uništilo Bilićevu sportsku karijeru ukoliko, dakako, na koncu bude proglašen krivim.

Teško je uopće pretpostaviti koji su motivi strašnog zločina, no u kuloarima se može saznati da je dvojac već od ranije imao međusobnih razmijerica što je na koncu dovelo do ove tragedije. Bilić se prema pisanju nekoliko različitih dalmatinskih medija nije opirao uhićenju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI