Bilić prije godinu dana imao ogromne planove, a sada je sve propalo!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 24.10.2012 07:26h Autor:

Ante Bilić

Ante Bilić bio je jučer neizostavan u svim hrvatskim medijima, ali i onim u široj regiji. Nažalost, to nije ostvario svojim boksačkim rezultatima, već strašnim zločinom zbog kojeg bi mogao završiti u zatvoru punih 40 godina.

Fight Site prije godinu dana napravio je veliki intervju s jednim od najboljih hrvatskih profesionalnih boksača, najavio je tada neke svoje velike planove u karijeri koja je bila u iznimnoj ulaznoj putanji, no jučer je u ranim jutarnjima satima sve stalo. 

U razgovoru za naš portal prije borbe s Geardom Ajetovićem najavio je skorašnji napad na WBO titulu prvaka Europe, čiji pojas je uspio i osvojiti te zahvaljujući tome dobiti malo malo medijske pažnje i u svojoj domovini, a istom stazom trebao je nastaviti i dalje.

Nedavno se u Splitu trebao održati njegov meč s WBO prvakom Afrike za pojas Interkontinentalnog prvaka, no plan je propao zbog problema s vizom za protivnika, pa je bilo u planu odrađivanje te borbe krajem godine u Njemačkoj.

Bilić je bio neuobičajeno otvoren i iskren u intervjuu, nije se libio nikoga prozvati, nije se libio reći da je 99 posto profesionalnih boksača dopingirano.

"Cilj mi je jednog dana postati svjetski boksački prvak. Treba strpljenja i puno rada", rekao nam je tada Ante. Vjerujemo da bi se to i dogodilo, da nije došlo do počinjenja teškog ubojstva osobe koja je također bila osuđena na 12 i pol godina zbog istog zločina.

Pročitajte intervju koji nam je Bilić dao u listopadu 2011. godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI