Bilić danas na ispitivanju, izbjegao najtežu kaznu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 24.10.2012 11:00h Autor:

Ante Bilić (foto: Cropix)

Ante Bilić danas će biti izveden na ispitivanje u Državno odvjetništvo u Splitu, a čini se da će ipak izbjeći optužbu za teško ubojstvo, pa mu kazna zatvorom od 40 godina neće prijetiti.

Jedan od najboljih hrvatskih profesionalnih boksača noć je proveo u pritvoru nakon što je jučer u ranim jutarnjima satima uhićen zbog sumnje da je počinio ubojstvo u Podstrani nedaleko od Splita. Kako javlja portal Index .hr, Bilić će danas biti doveden u Državno odvjetništvo u Splitu kako bi se obavilo ispitivanje.

No, čini se da mu ipak ne prijeti najteža moguća kazna. Prema trenutno dostupnim informacijama, najvjerojatnije će biti optužen za "obično" ubojstvo, a ne ono teške naravi, pa mu samim time sudac neće moći u slučaju osude dati više od 15 godina zatvora.

Cijela hrvatska i regionalna borilačka scena je u šoku, malo tko može povjerovati da se jedan tako uspješan sportaš i osoba koja u životu nije počinilo nijedno kazneno djelo odlučila na jedan takav potez, no malo tko se ipak upušta u javno komentiranje cijele situacije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI