BiH šalje jake K-1 snage u Švicarsku

Vijesti iz regije 04.01.2013 10:12h Autor:

Dario Kadić (foto: ekskluziva.ba)

Četiri vrlo kvalitetna bosansko-hercegovačka K-1 borca krajem siječnja će nastupiti u Švicarskoj, a nekima od njih to je čak i prilika da si osiguraju borbu za svjetsku titulu.

Diepoldsau u sjeverno-istočnoj Švicarskoj ugostit će 26. siječnja prilično zanimljivu K-1 priredbu, a na njoj su svoje mjesto posredstvom Nijaza Mujića našla i četiri borca iz BiH. Radi se o Darku Deliću iz Prijedora, Mići Ružičiću iz Brčkog, Denisu Marjanoviću iz Banja Luke te Dariju Kadiću iz Sarajeva.

Upravo potonja dvojica imaju pred sobom iznimno važan test, jer bi im pobjeda vrlo lako mogla donijeti i borbu za WKU pojas prvaka Europe ili svijeta.

Kadić je u svojoj posljednjoj borbi slavio zahvaljujući sudačkoj odluci na priredbi Sarajevo Fight 2, koju ste mogli pratiti uživo i na Fight Channelu, no njegov trener Haris Sipović, koji je ujedno bio i organizator, odlučio je odbiti takav "poklon" od strane sudaca te je putem mikrofona pobjedu dao njegovom protivniku Hamzi Selimoviću, što je publika pozdravila pljeskom, jer ipak se radi o zaista neobičnom potezu, pogotovo na ovim područjima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI