"BH Zvijer" odrađuje zadnje pripreme uoči napada na FFC-ov pojas! (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.11.2015 13:55h Autor:

Screenshot

Bliži se FFC 21 i Tomislav "BH Zvijer" Spahović odrađuje zadnje pripreme uoči svoje borbe za inicijalnu FFC-ovu titulu u poluteškoj kategoriji. Spahović će nakon četiri impresivne pobjede u organizaciji pokušati osvojiti naslov u borbi s članom Golden Gloryja, Marcinom Prachniom.

"BH Zvijer" je na Facebooku objavila video sa završnih priprema koje odrađuje u American Top Teamu. Uz video, Spahović je ostavio i sljedeći komentar:

"Pripreme se privode kraju u mom klubu American Top Teamu. Osjećam se super, nemam ozljeda, moglo bi se reći da sam dobro pripremljen, mislim da mogu odraditi jednu rundu, ali čitavu(smijeh).

Jedan dio s večerašnjeg treninga, odnosno pakla, ali drugačije nema uspjeha! Idemo po titulu! Jedan mali dio pakla, kasnije sam već počeo padati na nos od silnog tempa kojeg su mi zadali vrhunski hrvač Sabo i glavni trener Forgač. Kao da mi je netko podapinjao op, op, pa na glavu(smijeh)."

Ne propustite ovu i još čak dvije borbe za naslov na odličnoj FFC 21 priredbi, 27. studenog u Rijeci, uz izravan prijenos na Fight Channelu.

 

 

PRIPREME SE PRIVODE KRAJU U MOM KLUBU AMERICAN TOP TEAM Osjecam se super nemam ozljeda spreman ajmo rec Dobro mislim da mogu jednu odradit rundu al čitavu 㾌ԳތԳތ´ 㾌ӳތ³Jedan Dio Sa VECERASNJEG TRENINGA TJ PAKLA !!! AL DRUGACIJE NEMA USPJEHA !! IDEMO PO TITULU ! JEDAN MALI DIO PAKLA ,KASNIJE SAM POCEO PADAT NA NOS VISE OD TEMPA SILNOG KOJEG MI JE ZADAO VRHUSNKI HRVAČ -SABO- I HEAD COACH ČAČA FORGAČ …KAO DA MI JE NEKO PODAPINJAO op op Pa na Glavu 㾌ԳތԳތԳތԳތԳތԳތ´

Posted by Tomo Spahovic on Wednesday, November 11, 2015

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI