Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“BH Buldožer” više nije teškaš! | Fight Site

“BH Buldožer” više nije teškaš!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 08.09.2016 11:58h Autor:

Elmir Mehić

Bosanskohercegovački teškaš Elmir “BH Buldožer” Mehić više nije teškaš. Sarajlija je, naime, iskoristio ljetnu pauzu od mečeva da isteše svoje tijelo, drastično smanje postotak masnog tkiva i spusti se u pulutešku kategoriju do 95 kilograma.

Rezultatom se pohvalio na društvenim mrežama te je najavio nastavak karijere u nižoj kategoriji. Istu stvar je napravio i njegov uzor i suborac, Dževad Poturak. I legendarni BH borac je odlučio da će se spustiti u polutešku kategoriju na kraju duge i uspješne karijere. A kako obojica treniraju zajedno bilo im je lakše upustiti se u ovaj pothvat.

“Nema više borbe s košarkašima”, našalio se Mehić kojeg smo u posljednjem FFC meču (FFC 21 Zagreb) zaista gledali s košarkaški visokim Collinom Georgeom. Taj je meč izgubio u ekstra rundi. Jedino pitanje je hoće li Mehić i u poluteškoj kategoriji ostati “BH Buldožer”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI