Belošević u subotu protiv Kemaya za WAKO Pro svjetsku titulu!

Vijesti iz regije 19.04.2013 09:13h Autor:

Dino Belošević

Superteškaš Pit Bulla Dino Belošević, aktualni prvak svijeta po amaterskim pravilima, koji je savršeno zakoračio s tri uvjerljive pobjede u profesionalne vode, ovu subotu u Parizu imat će meč života.

Zahvaljujući odličnoj suradnji Pit Bulla s promotorima diljem svijeta i dosadašnjoj vrlo uspješnoj Dinovoj karijeri i rezultatima koje je postigao, WAKO PRO svjetska organizacija postavila ga je za mjesto suizazivača u borbi naslov WAKO PRO prvaka. Protivnik mu je fantastični francuski šampion Freddy Kemayo.

Dosadašnji prvak, također Francuz, Alban Galonnier upraznio je naslov te je potom WAKO PRO odredio Kemaya i Beloševića kao suizazivače za ovu prestižnu titulu koju su dosad osvajali i legendarni borci poput Mike Bernarda, Sam Greca, Musahija…

Dino je jako dobro spreman i sigurno će pružiti svoj maksimum u ovoj borbi zakazanoj u pet trominutnih rundi po K-1 pravilima. Vođa puta hrvatske delegacije je trener Miro Jurac.

Važnost ove borbe još je veća kada znamo da od 2010. godine i osvajanja Europskog WAKO PRO naslova Pit Bullovog borca Luke Tomića u Rimu protiv opasnog El Oraphya hrvatski borci nisu osvojili niti jedan spomenuti naslov.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI