Belošević: Mogu se nositi s bilo kime, oduševljen sam dolaskom u FFC!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 08.12.2013 16:06h Autor:

Dino Belošević

Jedan od najperspektivnijih hrvatskih K1 teškaša, Dino Belošević, naći će se već nadolazećeg petka u možda čak i najvećem profesionalnom izazovu u svojoj karijeri.

Na FFC-u 10 u Skoplju čeka ga iznimno težak meč protiv Rustemija Kreshnika. Radi se o 29-godišnjaku rođenom na Kosovu koji živi i trenira u Belgiji, a može se pohvaliti skalpovima velikih KB imena poput aktualnog Gloryjevog prvaka Rica Verhoevena, Tomaša Hrona, Michaela Duuta ili Filipa Verlindena.

Nema sumnje kako će to predstavljati pravi test za Beloševića, a u kratkom razgovoru za Fight Site otkrio nam je kako su prošle pripreme i još neke detalje.

"Treniram u Zagrebu u dvorani Croatian Combat Academyja s trenerima Jurcem i Bašićem, a spariram s Brestovcem, Mihaljevićem, Reljićem, Bačurinom i ostalim momcima u klubu. Nema nikakvih ozljeda i sve zasad prolazi jako dobro", rekao je Dino.

"Iznimno se veselim nastupu u FFC-u, radi se o organizaciji koja je na zavidnom nivou, imaju jako kvalitetne borce u svojim redovima, a sad je i meni pružena prilika da sudjelujem, a ne da ponovno budem samo gledatelj. Odmah na početku sam dobio jakog i čvrstog protivnika, ali smatram da sam spreman i da se mogu ravnopravno nositi s bilo kime. Gledao sam neke njegove mečeve, ali neću se zamarati raznim teorijama, već ću dati sve od sebe u ritmu, cilj mi je nametnuti svoj ritam kad krene borbe", otkrio je Splićanin.

"Želja je odraditi dobar meč, treba ga privesti kraju na najbolji način i po mogućnosti u svoju korist, a nakon toga slijedi kratka pauza, malo ću uživati u nadolazećim praznicima. Nakon toga se vraćam treninzima i lovim pobjede na svim frontovima", izjavio je Belošević za Fight Site.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI