Bellator doveo hrvatsku borkinju Antonelu Begonju Orlić u svoje redove

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.07.2018 10:57h Autor:

Antonela Begonja Orlić

Među 22 europska imena s kojima je Bellator potpisao profesionalne ugovore nalazi se tek jedna žena. No, ona dolazi iz Hrvatske, zove se Antonela Begonja Orlić i u Bellatoru će zapravo odraditi svoj MMA debi nastup.

Antonela je kickboksačica iz Zadra koja od početka prošle godine živi u Irskoj, gdje je počela trenirati u poznatom SBG-u, s ciljem da se s vremenom prebaci na MMA. U međuvremenu je nastavila održavati formu nastupima u kickboxingu sve dok ne dođe vrijeme za MMA debi, a ono je stiglo upravo sada i to na vrlo zanimljiv način. Tako će ova 27-godišnjakinja, koja je svoje najznačajnije rezultate postigla nastupajući za “Pretorijan”, uskoro stupiti na veliku scenu.

Naime, Antonela je od jučer nova članica Bellatora te će svoj profesionalni debi upisati u drugoj najvećoj svjetskoj MMA promociji. Među 22 imena koja su dobili ugovore, čak 16 dolazi iz irskih MMA klubova, ali zanimljivo je kako je Antonela jedina žena među njima. To je samo znak kako je u pitanju zanimljiva borkinja za koju je gotovo sigurno jamčio i sam glavni trener u SBG-u, John Kavanagh.

Prema informacijama koje je objavio Bellator, Antonela bi trebala nastupati u muha kategoriji, gdje je trenutna prvakinja Ilima Lei-MacFarlane te je postala 20. borkinja na službenom rosteru kategorije. Nije poznato kako će i gdje nastupiti, ali se da pretpostaviti kako će u pitanju biti neki europski event. Bellator u posljednje vrijeme svoje djelovanje ozbiljno širi na stari kontinent pa iz tog razloga ne treba čuditi što se proširuje i popis europskih boraca na njihovom rosteru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI