Bektić ozlijeđen, otkazao borbu protiv Moicana

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.11.2018 09:32h Autor:

Mirsad Bektić

Mirsad Bektić zbog ozljede ostaje bez velike prilike, odnosno prisiljen je otkazati borbu protiv Renata Moicana, koju je trebao odraditi idućeg mjeseca na UFC 231.

Nažalost, nije se pojavila informacija o kakvoj ozljedi je riječ, no Mirsad Bektic (13-1, 6-1 UFC) je već uklonjen s programa eventa u Torontu. Ovime ostaje bez velike prilike za najveći skok na rankingu do sada, budući da je Moicano šesti borac kategorije, ali i službena zamjena za glavnu borbu istog eventa, onu između Maxa Hollowaya i Briana Ortege za titulu UFC prvaka perolake kategorije.

UFC je otkrio kako već traži zamjenu za Bektića, budući da Brazilac svakako ostaje na programu zbog gore navedenog razloga. Njemu izbor protivnika vjerojatno neće puno značiti, budući da je svakako na jednu pobjedu od napada na titulu, no Bektića će se ovime podosta usporiti, budući da bi eventualnim trijumfom nad Moicanom i on napokon postao relevantan kandidat za izazivača.

Trenutno nije poznato apsolutno ništa o prirodi ozljede te o tome kada bi se Bektić, koji dolazi iza sjajne pobjede nad Ricardom Lamasom, mogao vratiti u kavez. Nadamo se što prije, jer upravo sada je savršena situacija za ostaviti dobar dojam te napasti vrh vrlo jake divizije. Ukoliko ozljeda bude ozbiljnija, vrlo lako se može dogoditi da ga borci poput Zabita Magomedsharipova, Arnolda Allena ili Alexandra Volkanovskog, koji su u strašnom naletu, bace u drugi plan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI