Bekić i Maranić do medalja na Europskom kupu!

Vijesti iz regije 16.06.2014 13:16h Autor:

Andrea Bekić

Posljednjeg dana Europskog judo kupa koji je održan u mjestu Podčetrtek u Sloveniji, Ivana Maranić osvojila je brončanu medalju.

U borbi za broncu kategorije  do 78 kilograma, Maranić je slavila protiv domaće predstavnice Klare Apotekar. Tijekom eliminacijskih borbi pobijedila je Uršku Gracner iz Slovenije dok je u drugom kolu bolja od nje bila Maike Ziech iz Njemačke. Ipak, uspjela se vratiti kroz borbe repasaža pobjedama nad Evelin Salnaki iz Mađarske te Francuskinje Christelle Garry.

Brigita Matić je u kategoriji do 78 kilograma osvojila peto mjesto dok je Ivan Čović u kategorije preko 100 kilograma bio sedmi.

Već ranije Andrea Bekić je osvojila srebro. Povratnica u kategoriju do 52 kilograma osvojila je svoju prvu medalju na Europskom kupu u ovoj težinskoj kategoriji. Bekić je u finalu poražena od predstavnice Rusije Anastasie Polikarpove, dok je tijekom eliminacijskih borbi  bila bolja od Talijanke Fabiole Pidroni, Andree Krisandove iz Slovačke te Julie Rosso iz Francuske i Lotte Denoo iz Belgije. Posljednji puta u kategoriji do 52 kilograma Bekić je nastupila 2008.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI