Bekavac u Opatiji protiv bivšeg Cro Copovog protivnika Eddieja Sancheza!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.01.2014 16:40h Autor:

Eddie Sanchez (foto: MMA Attack)

Opatija će tijekom 2014. godine biti jedna od glavnih polaznih stanica za sve mlađe europske borce željnih proboja među borilačku elitu zahvaljujući čak četiri eventa iz Futures serije koje će organizirati Final Fight Championship u suradnji s Opatija Fight Clubom.

U četvrtak je održana i konferencija za medije na kojoj su predstavljene detaljnije informacije o eventima FFC-a u Opatiji, otkriveni su planovi te potvrđeni datumi sva četiri eventa. Prvi FFC Futures tako će se u Opatiji održati 01. ožujka u sportskoj dvorani "Marino Cvetković", a preostala tri na rasporedu su 03. svibnja, 06. rujna i 08. studenog.

"Opatija će biti domaćin svim eventima iz FFC Futures serije tijekom 2014. godine, a osim što ćemo dovesti mlade i talentirane borce sa svih strane Europe, njih čak 80 po svakom eventu, fanovi borilačkih sportova imat će priliku uživati i u nastupima nekih od najpoznatijih imena iz tog svijeta. Ukupno 12 mečeva će se održati u večernjem dijelu programa koji će ići uživo diljem svijeta, a glavna MMA borba večeri bit će između Stipe Bekavca i Eddieja Sancheza. Mnogima je on već poznat zahvaljujući svojim brojnim nastupima u UFC-u, a tamo se također borio i s Mirkom Filipovićem. Uskoro ćemo objaviti i protivnika Ivana Stanića, a radit će se također o vrlo atraktivnom borcu", otkrio je predsjednik FFC-a Orsat Zovko tijekom boravka u Opatiji.

FFC Futures je jedinstveni koncept na europskoj borilačkoj sceni. Na svakom eventu nastupit će preko 80 različitih boraca, održat će se turniri osmorice u svim kategorijama po K1 i MMA pravilima. Četvrtfinalne borbe kreću već u 9 sati, dok su polufinala na rasporedu od 14 sati. Gledatelji će za ulaznicu čija će cijena biti već od 50 i 70 kuna u pretprodaji moći uživati u eventu koji će krenuti ujutro, dok je u večernjem programu koji započinje u 20 sati uz produkciju na svjetskoj razini na rasporedu 12 profesionalnih mečeva, a u njima će nastupiti glavne zvijezde i finalisti turnira.

"Opatija Fight Night i FFC Futures na neki su se način spojili u jedno te će se event zvati FFC Futures Opatija i zahvaljujući tome mogu reći da sam iznimno ponosan što će borilački fanovi iz cijele regije upravo u Opatiji moći gledati neke od najatraktivnijih boraca svijeta", poručio je predsjednik OFC-a Mladen Kranjčec.

Otkriveno je također da će prijave boraca za nastup na FFC Futuresu krenuti od ponedjeljka 03. veljače kada će biti objavljeni i svi preostali detalji o ovom projektu, koji je naišao na iznimno pozitivne reakcije na borilačkoj sceni i već sad postoje najave dolaska boraca iz doista svih dijelova Europe. Mnogi borci upravo u FFC Futuresu vide idealnu priliku za razvoj svoje karijere i proboj među elitu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI