Bekavac putuje u daleki Vladivostok (VIDEO)

Vijesti iz regije 13.05.2012 17:01h Autor:

Stipe Bekavac

Jedan od ponajboljih hrvatskih MMA boraca, Stipe Bekavac, nakon iznimno duge pauze i izbivanja vraća se ovog mjeseca u ring gdje će tražiti svoju 14. pobjedu u karijeri.

Nakon što mu je propala prilika odraditi meč u SAD-u gdje je potpisao za MMA WC – World Series of Fighting s obzirom da organizacija na čijem je čelu Ray Sefo nije uspjela prikupiti novac za nagradni fond od milijun dolara, Bekavac je odlučio prihvatiti ponudu koja je stigla iz Rusije za borbu 26. svibnja.

No, meč se neće održati u Moskvi, već će Stipe morati otputovati skroz na drugi kraj svijeta s obzirom da je ugovoren meč u 12.000 kilometara udaljenom Vladivostoku, koji se nalazi na obali Tihog oceana i u blizini kineske granice.

Protivnik mu je Alexander Ilyasov, koji prema Sherdogu ima samo tri odrađene borbe, no vjerojatno mu nisu sve ubilježene te ipak ima veće iskustvo od navedenog na tom portalu.

Svoju posljednju borbu Bekavac je odradio prije dvije godine kada je izgubio u okršaju s Moiseom Rimbonom, a otad je imao poprilično velik peh te u nekoliko navrata bio teže ozlijeđen.

OFC je također uspio još jednom hrvatskom borcu ugovoriti meč u Vladivostoku, pa će se osim Bekavca tamo boriti i član Extreme Cro Teama Ivica Džebić.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI