Bekavac otputovao na meč karijere protiv donedavne UFC zvijezde Nikite Krylova

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 31.05.2017 11:22h Autor:

Screenshot

Hrvatski MMA veteran Stipe Bekavac je otputovao u St. Petersburg gdje ga 2. lipnja očekuje debij za moćnu rusku promociju “Fight Nights Global”. Omiški MMA borac s opatijskom adresom će debitirati na 68. priredbi protiv donedavnog UFC-ovca Nikite Krylova (21-5), a u Rusiju je otputovao sa svojim trenerom Mladenom Kranjčecom.

Ovo je bez sumnje najteži ispit za Bekavca u čitavoj karijeri jer je Krylov do prije nekoliko dana bio jedan od najvećih potencijala u UFC-ovoj poluteškoj kategoriji. Nakon pet pobjeda u nizu među kojima su bila i slavlja protiv Nedkova, Rogerija de Lime i Hermana, “The Miner” je u zadnjem nastupu na UFC-u 206 poražen od Mishe Cirkunova. Time mu se ukupni “score” u UFC-u zaustavio na impresivnih 6-3, no umjesto da produlji ugovor, Ukrajinac je odlučio prihvatiti ponudu bogatih Rusa te je napustio elitnu promociju što nitko nije očekivao.

Bekavac je priliku u  ruskoj promociji dobio nakon vrlo dobrih nastupa u posljednjih godinu dana i dvije pobjede prekidima. Trenutačni profesionalni “score” mu se zaustavio na 19 pobjeda i 6 poraza.


PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI