Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bekavac: Nema prekida karijere, to je bila samo šala! | Fight Site

Bekavac: Nema prekida karijere, to je bila samo šala!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 11.06.2014 09:15h Autor:

Stipe Bekavac (foto: osijek031.com)

Posljednjih dana veliku je pažnju među borilačkim fanovima iz naše regije privukla amaterska video reportaža s FFC-a 13 koji se proteklog tjedna održao u zadarskom Višnjiku.

U toj gotovo 20-minutnoj reportaži intervjuirani su brojni hrvatski borci, a sve započinje kratkim razgovorom sa Stipom Bekavcem koji iza sebe ove godine ima dvije sjajne pobjede (gušenje Calvarusa i nokaut Sancheza).

"Imam jednu ekskluzivnu izjavu za vas, ostavljam se ovog sporta, odlučio sam završiti karijeru", rekao je Bekavac u spomenutoj reportaži i time izazvao brojne reakcije.

Pojedini gledatelji, naime, nisu shvatili napomenu uz video da neke izjave ipak treba uzeti s određenom dozom rezerve.

"Neki su samo pročitali naslove, nisu ni gledali video, inače bi shvatili da je to bila samo šala. Puno ljudi mi se javilo, bili su iznenađeni. Nema nikakvog prekida karijere, ali čak i da je kraj nije to toliko bitno. Nisam ja Usain Bolt, Leo Messi, Rafael Nadal ili netko sličan…", napisao je Stipe na svom Facebook profilu.

"Nakon svakog nastupa uzimam kraću pauzu, ali već sam i ranije rekao da sam ja praktički uvijek u treningu, a baš ovih dana se vraćam u Opatiju u dvoranu OFC-a kako bih opet intenzivnije trenirao. Postoje određene ponude da nastupim ponovno već ovog ljeta, ali još ništa nije definirano", dodao je Bekavac u kratkom razgovoru za Fight Site o nastavku svoje karijere.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI