Bekavac i Krylov prošli vagu, “Bigfoot” na 130 kila (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.06.2017 09:27h Autor:

Screenshot

Stipe Bekavac je u četvrtak prošao i posljednju tehničku provjeru prije nastupa na današnjem snažnom Fight Nights Global 68 eventu koji ćemo pratiti u popodnevnim satima iz St. Petersburga.

Bekavac je bio točan na vagi, baš kao i njegov protivnik donedavni UFC-ovac Nikita Krylov. Zanimljivo, obojica su imali točno 93.4 kilograma, a njihovo sučeljavanje je pošlo u prijateljskom tonu.

“Bigfoot ponovno na TRT-u”

Fanove će također zanimati dvoboj između još uvijek aktualnog Bellatorovog prvaka u teškoj kategoriji (još uvijek nema njegovog nasljednika) Vitalija Minakova i bivšeg UFC izazivača Antonija “Big Foot” Silve. S obzirom da u “Fight Nights Global” organizaciji nema težinskog ograničenja za super tešku kategoriju, dečki su se dali oduška.

Tako je Brazilac stao na vagu s impresivnih 130 kila, a Minakov sa 122. Podsjećamo, Silva je dobio dozvolu od organizatora da koristi zamjensku hormonsku TRT terapiju, što nije smio u posljednjim godinama nastupanja u Octagonu.  S obzirom na njegove hormonalne probleme, ovaj ustupak bi mu mogao pomoći da se vrati na pobjedničke staze nakon niza lošijih rezultata.

Najteži ispit za Bekavca do sada

Ovo je bez sumnje najteži ispit za Bekavca u čitavoj karijeri jer je Krylov do prije nekoliko dana bio jedan od najvećih potencijala u UFC-ovoj poluteškoj kategoriji. Nakon pet pobjeda u nizu među kojima su bila i slavlja protiv Nedkova, Rogerija de Lime i Hermana, “The Miner” je u zadnjem nastupu na UFC-u 206 poražen od Mishe Cirkunova. Time mu se ukupni “score” u UFC-u zaustavio na impresivnih 6-3, no umjesto da produlji ugovor, Ukrajinac je odlučio prihvatiti ponudu bogatih Rusa te je napustio elitnu promociju što nitko nije očekivao.

Bekavac je priliku u  ruskoj promociji dobio nakon vrlo dobrih nastupa u posljednjih godinu dana i dvije pobjede prekidima. Trenutačni profesionalni “score” mu se zaustavio na 19 pobjeda i 6 poraza.


PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI