Batinić: U Osijeku lovim novu pobjedu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.03.2014 10:33h Autor:

Matej Batinić

Matej Batinić idućeg petka u Osijeku na FFC-u 11 odradit će svoju prvu borbu ove godine, a u ringu će se naći s Mađarom Androm Filhom.

Mladi zagrebački borac koji ima iza sebe čak osam pobjeda u nizu nada se da će takav niz nastaviti i ove godine nakon kraće pauze.

"Da, stvarno se dugo nisam borio u odnosu na prošlu godinu. Spreman sam za ovaj meč, makar se nisam tempirao za ovu borbu jer sam se pripremao za jedan drugi meč. Prije tjedan dana sam pristao na ovu borbu i mislim da će mi dobro doći, kako bi vratio onaj osjećaj u ringu", rekao je Matej u razgovoru za portal scena.hr.

"Pogledao sam poneku njegovu borbu, ali kako nema baš puno materijala ne znam koji je tip borca i što preferira. Taktika je sigurno da idem na pobjedu, a ostalo ne otkrivam, sve će se vidjeti na FFC-u u Osijeku."

Batiniću neće biti lako ponoviti 2013. godinu u kojoj je ostvario odlične rezultate te je zbog toga proglašen i najboljim hrvatskim MMA borcem godine od strane stručnog žirija Fight Sitea.

"Nisam radio neke velike planove za ovu godinu, moram samo nastaviti trenirati i spremati se za svoje buduće borbe. Nadam se da će me poslužiti zdravlje kao prošle godine i da izbjegnem neke ozbiljnije ozljede", dodao je Matej.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI