Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Batinić: Radnić je odličan borac, ali pobjeda je moja! | Fight Site

Batinić: Radnić je odličan borac, ali pobjeda je moja!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 14.04.2013 14:00h Autor:

Matej Batinić (screenshot)

Matej Batinić u subotu je navečer ubilježio novu pobjedu u svojoj MMA karijeri zahvaljujući slavlju protiv Kosa u zagrebačkoj Ciboni, a već u petak ga očekuje novi i ovog puta znatno teži izazov. U ringu Final Fighta 3 u Splitu nastupit će protiv Tea Radnića koji će zasigurno imati veliku podršku domaće publike i sigurno smo da nas čeka jedan iznimno uzbudljiv MMA meč po Prideovim pravilima.

Final Fight vraća se na scenu s velikim planovima, koliko za tvoju karijeru znači nastup u jednoj takvoj organizaciji koja za plan ima postati jedna od najboljih na svijetu kroz određeno razdoblje?

"Mislim da je Final Fight velika prilika svakom borcu, pa tako i meni, da se pokaže i dokaže u svom sportu. Veoma mi je drago sto nastupam na prvom eventu na kojem je i MMA dio priredbe. Sretan sam što će biti veći broj evenata u ovoj godini, a pogotovo što sam među prvim MMA borcima koji su dio takve organizacije s kojom mogu daleko dogurati."

Možeš li nam reći nešto o svom protivniku?

"Svog protivnika upoznao sam prošle godine kroz borbe u Hrvatskoj MMA ligi. Nadao sam se nastupu protiv njega u finalu ali sam, nažalost, izgubio u polufinalu. Dobro mi je poznat klub Pit Bull odakle je moj protivnik, jer sam par puta nastupao za njih, svi su iz tog kluba dobri momci i odlični borci. Teo je odličan čovjek i izvrstan borac, iz njegovih nastupa se vidi da ima dosta borbi u stojci iza sebe. Mislim da će meč biti vrlo interesantan, a ja ću dati sve od sebe da pobijedim u toj borbi."

Kako napreduju pripreme i hoće li biti napravljena kakva posebna taktika za ovu borbu?

"Pripreme idu odlično pošto se već zadnja dva mjeseca pripremam za borbu u MMA ligi, koju imam tjedan dana prije borbe na Final Fightu. Nisam spremao nikakvu posebnu taktiku za borbu protiv Radnića s obzirom da sam relativno kasno saznao da ću se boriti na ovom eventu, što ne znači da neću dati sve od sebe da ga pobijedim u toj borbi."

Možeš li prognozirati ishod glavne borbe večeri između Igora Jurkovića i Raula Catinasa?

"Iskreno, malo manje pratim događanja u profi kick boksu, tako da nisam previše upoznat s Catinasom, ali, naravno, očekujem pobjedu Igora, pogotovo što sam siguran da će imati veliku podršku domaće publike."

Koji meč se tebi osobno čini najzanimljivijim na Final Fightu 3?

"Pretpostavljam da će glavna borba večeri biti vrlo zanimljiva. Žao mi je što neće ipak nastupiti Preteni, jer sam siguran da bi pružio odličan meč pred domaćom publikom. Isto tako me interesira i MMA meč između Spahovića i Golčića zbog toga što pripadaju mojoj kategoriji."

Postoje li već kakvi daljnji planovi za tvoju karijeru nakon nastupa na Final Fightu?

"Daljnji planovi su mi nastupi u MMA ligi, uskoro me očekuje i nastup na prvenstvu države u savate boksu s ciljem da se kvalificiram na svjetsko juniorsko prvenstvo u savateu, te, naravno, još poneki meč na sljedećim eventima Final Fighta."

K-1 WGP Finale je iza nas, kakvi su tvoji osobni dojmovi eventa i na Cro Copove posljednje nastupe?

"Bio je to najveći borilački spektakl kojeg sam gledao uživo. Borbe su bile odlične i što je najbitnije, organizacija je bila vrhunska. Posebno mi je bilo drago što ga je osvojio naš najbolji borac svih vremena Mirko Filipović, koji je pokazao da je još u formi, te da mu je još uvijek mjesto među najboljima na svijetu", rekao je Matej Batinić za Fight Site.

Zoran Zdelar
zoran.zdelar@fightchannel.hr

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI