Barbara Matić osvojila broncu u Havani!

Vijesti iz regije 10.06.2014 09:26h Autor:

Barbara Matić na postolju

Hrvatska judašica Barbara Matić osvojila je brončanu medalju na IJF Grand Prixu u Havani na Kubi u kategoriji do 70 kg. U borbi za broncu, brončana sa zadnjeg Europskog prvenstva održanog u travnju bila je bolja od predstavnice Kine Chao Zhou.

Barbara Matić se u prvom kolu trebala boriti protiv predstavnice Hondurasa, ali nakon što natjecateljica nije prošla vagu automatski je ušla u drugom kolu gdje je bila bolja od Kelite Župančić iz Kanade koja je neko vrijeme bila broj jedan na Svjetskoj ranking ljestvici. U borbi za finale bolja od Barbare Matić bila je Austrijanka Bernadette Graf, koja kasnije osvaja srebrno odličje.

Tomislav Marijanović upisao je pobjedu i poraz u kategoriji do 81 kg, bio je bolji od Scotta McGrandlea iz Kanade, dok ga je u drugom kolu zaustavio Amerikanac Travis Stevens.

U kategoriji do 63 kg Andreja Đaković također je završila natjecanje s pobjedom i porazom. U prvom kolu pobijedila je Jennifer Dominguez iz Gvatemale, ali u drugom kolu joj je malo nedostajalo da pobjedi Clarisse Agbegnenou, Francuskinju koja je aktualna Europska prvakinja i koja je osvojila ovaj turnir.

Ivana Maranić u kategoriji do 78 kg poražena je u eliminacijama. Ostvarila je pobjedu i poraz.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI