Barbara Matić obranila naslov najbolje svjetske juniorke! (VIDEO)

Vijesti iz regije 28.10.2014 09:47h Autor:

Barbara Matić (izvor HJS)

Hrvatska judašica Barbara Matić nastavlja potvrđivati svoju kvalitetu i potencijal. Na Svjetskom juniorskom prvenstvu koje je održano u Sjedinjenim Američkim Državama obranila je naslov najbolje svjetske juniorke koji je osvojila prošle godine.

Na dominantan način Barbara Matić obranila je naslov najbolje svjetske juniorke. U finalu kategorije do 70 kilograma bila je bolja od predstavnice iz Velike Britanije Ebony Drysdale Daley. Put do naslova najbolje počeo je pobjedom u prvom kolu kad je svladala Marianu Veigu iz Brazila nakon samo minute borbe. U drugom kolu bila je bolja od njemačke predstavnice Lea Pueschel. U četvrtfinalu Barbara Matić je imala najteži ispit jer se borila protiv Sanne Van Dijke iz Nizozemske koje ju je pobijedila u finalu Europskog prvenstva odlukom sudaca. No, Matić je ostvarila pobjedu i potom je u polufinalu bila uspješnija od Melisse Helein iz Francuske.

U kategoriji do 100 kilograma Zlatko Kumrić je osvojio peto mjesto, a isti je plasman ostvarila i Ivana Šutalo u kategoriji preko 78 kilograma.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI