Banja Luka jedva čeka Fight for Glory i Marjanovićevu obranu titule

Vijesti iz regije 13.09.2013 08:15h Autor:

Aschenbrenner i Marjanović

Banja Luka ovog će petka 13. u svojoj dvorani Borik ugostiti prilično zanimljiv borilački event pod nazivom Fight for Glory čiji je organizator ujedno i glavni akter Denis Marjanović. U posljednjoj borbi večeri upravo on branit će svoju titulu WKU prvaka protiv Nijemca Marca Aschenbrennera.

Prilično jakim imenima zastupljena je i hrvatska scena, točnije rečeno opatijsko-riječka s obzirom na nastupe Mladena Kujundžića, Luke Žeželića i Zorana Majkića.

U četvrtak u prijepodnevnim satima održana je konferencija za medije. "Bit će to pravi spektakl u Banja Luci, moj protivnik je vrlo iskusan borac koji je već osvajao neke njemačke i europske titule", rekao je Marjanović.

Podsjetimo, Kujundžić će odraditi meč protiv Alije Tucka iz BiH, a Luki Žeželiću suparnik je trenutno jedan od najeksponiranijih boraca iz nama susjedne države. Radi se o Igoru Emkiću koji je proslavio efektnom pobjedom u Osijeku na eventu FFC-a, ali je već u idućem nastupu za iduću organizaciju ujedno i doživio težak nokaut, što mu je bio i prvi poraz u profesionalnoj karijeri.

Nastupa također i Zoran Majkić koji je posljednji nastup imao na FFC-u u Zadru kad je izgubio teškim nokautom od renominiranog protivnika. Ovog će puta imati ipak daleko lakši zadatak s obzirom da će na drugoj strani biti Mađar Attila Kovach.

Zanimanje u Banja Luci za Fight for Glory prilično je veliko, a uzevši u obzir da je cijena ulaznice svega 7 KM (28 kuna), vjeruje se da će i dvorana biti izuzetno dobro popunjena.

Denis Marjanović vs. Marco Aschenbrenner
Mladen Kujundžić vs. Alija Tucak
Igor Emkić vs. Luka Žeželić
Bojan Džepina vs. Ognjen Topoloviž
Zoran Majkić vs. Atilla Kovach
Marinko Matiči vs. Albin Fajković

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI