Bandog slavio u Australiji i skupio novac za razminiranje Hrvatske!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.06.2013 09:13h Autor:

Bandog Team Zadar

Zadarski Bandog Team još je ranije ovog mjeseca otputovao u daleku Australiju s nekoliko svojih boraca kako bi nastupili na humanitarnom borilačkom eventu Australija VS Hrvatska, a tom prilikom dio prihoda od ulaznica namijenjen je za razminiranje Hrvatske.

Dečki iz Dalmacije odlično su odradili svoj posao, trojica su ubilježili pobjede, doksu dvojica pognuta glave napustili ring.

Špiro Kovač u catchweight 89kg je protvnika Leona Fullera porazio u prvoj rundi za prednost Team Croatia od 1-0.  Izjednačenje je uslijedilo u drugoj borbi kada je na bodove u vrhunskoj borbi Ben Kelleher bio bolji od Marka Lukačića u kategoriji -84kg .

Ivo Ćuk je u teškoj borbi protiv Hermana Sakarie bio blizu porazu u prvoj rundi. Nakon urnebesnog  navijanja hrvatskog djela publike, Ćuk preokrenuo je meč, izborio je prednost i prisilio suca da prekine borbu u njegovu korist za vodstvo 2:1.

Mladi Božo Mikulić, u pratnji mnogobrojne rodbine iz Gorice u kategoriji -93kg protiv iskusnog Adriana Leaitvae je odradio odličan dvoboj, digao je dvoranu na noge i zasluženo uvjerljivo slavio.

U zadnoj borbi Tadija Majić se borio u kategoriji -77kg protiv vrlo perspektivnog mladog Australca, Jakea Mathewsa te je poražen prekidom u prvoj rundi, izvještava Radio Zadar.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI