Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
"Bandog" prošao vagu: Noćas u Melbourneu okršaj Hrvatska vs. Australija (FOTO) | Fight Site

"Bandog" prošao vagu: Noćas u Melbourneu okršaj Hrvatska vs. Australija (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 22.06.2013 08:29h Autor:

Photo by JSV Photography

Noćas je na rasporedu humanitarno-borilačka priredba "Night of Mayhem" koja će se održati u australskom Melbourneu, a koja će ujedno biti i australsko-hrvatski borilački obračun.

Na službenoj vagi, koja se održala noćas po hrvatskom vremenu, svi su borci zadovoljili i tako ujedno prošli posljednju prepreku prije ulaska u borilište. Hrvatsku će uglavnom predstavljati članovi zadarskog Bandoga koje predvodi Robert Modrić. Tadija Majić se bori u kategoriji do 77kg, Božo Mikulić  u kategoriji do 93kg, Špiro Kovač u catchweightu –  89kg, Marko Lukačić u kategoriji do 84kg, a na priredbi nastupa i teškaš Ivo "The Scorpion" Ćuk.

"Momci su dobrog raspoloženja iako se još bore s vremenskim i klimatskim promjenama. Ovo moram posebno istaknuti, oduševljeni smo s gostoprimstvom hrvatske zajednice u Melbourneu. Prate nas u velikom broju na svakom koraku, te su uzor za sve nas u Domovini kako zajedništvo jednog naroda može pridonijeti uspjehu”. izjavio je vođa hrvatske ekspedicije u Melbourneu Robert Modrić za radio.hrt.hr.

Sav prihod ulaznica ove borilačke priredbe odlazi Udruzi "Hrvatska bez mina" iz koje se financira razminiravanje hrvatskih područja koja i dalje muku muče sa zaostalim minama iz Domovinskog rata. Zaista, hvale vrijedan projekt koji treba podržati…

Night of Mayhem: Australia vs. Croatia

Jake Mathews vs. Tadija Majić
Adrian Leaitva vs. Božo Mikulić
Herman Sakaria vs. Ivo Ćuk
Ben Kelleher vs. Marko Lukačić
Ramesh Habib vs. Mark Vuković
Ledn Fuller vs. Špiro Kovač
Daniel Way vs. Daniel Kelly

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI