Bakočević: Zna li Croata da mu smijem skakati po glavi?

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.07.2014 15:04h Autor:

Vaso Bakočević

Jedan od najaktivnijih, a sasvim sigurno i jedan od najatraktivnijih MMA boraca u široj regiji, Vaso Bakočević, ove će se jeseni naći u ringu s Franciscom "Croatom" Barriom.

Argentinsko-hrvatski borac u utorak navečer putem svoje Facebook stranice "pohvalio" se kako je već krenuo s napornim pripremama za ovaj okršaj koji ga tijekom jeseni očekuje na jednom od zanimljivih FFC-ovih evenata te da hrvanje trenira s Dominikom Etlingerom koji spada među najbolje europske, ali i svjetske hrvače u kategoriji do 66 kilograma. Uz status je objavljena i video snimka.

To nije previše impresioniralo njegovog crnogorskog suparnika koji je odlučio na sebi svojstveni način reagirati.

"Još uvijek ne znam jesu li Croati javili da radimo MMA meč i da će biti dozvoljeno da mu skočim s dvije noge na glavu, ali ovo što on radi izgleda vrlo lijepo. Neka ipak spremi plan B ako mu hrvanje ne bude prolazilo, kao što nije nikome do sada protiv mene", napisao je Vaso na Facebooku.

Nema sumnje kako će ovo biti jedan od najzanimljivijih MMA mečeva ove jeseni u našoj regiji, a u ovom trenutku još nije poznat točan datum i mjesto održavanja borbe.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI