Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bakočević: Vraćam se staroj i pobjedničkoj taktici! | Fight Site

Bakočević: Vraćam se staroj i pobjedničkoj taktici!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 04.09.2013 07:12h Autor:

Vaso Bakočević

Narednih nešto više od mjesec dana bit će vrlo važni za karijeru najiskusnijeg crnogorskog MMA borca Vasu Bakočevića.

Mladi Rišnjanin borit će se u Sarajevu na FFC 7 eventu, dok će u prestižnoj ruskoj MMA promociji Fight Nights napasti pojas prvaka lake kategorije. Iako je meč u Rusiji protiv Zubaira Tuhugova bio planiran za 21. rujna, Vaso i Čečen u borilište će ipak 26. listopada.

"Došlo je do promjene u terminu, što meni možda i više odgovara. Ipak, Tuhugov je 26. listopada, a Montelica četvrtog, pa trenutno sam više fokusiran na nastup u FFC-ju", rekao je Vaso u razgovoru za Fight Site.

Popularni “Psihopata” istaknuo je i da je glavni dio priprema za borbu u Sarajevu već počeo.

"Poslije dva mjeseca odmora i laganog treniranja u Crnoj Gori, vratio sam se u Beograd i krenuo s jakim treninzima. Za sada sve ide super i u odličnoj sam formi. Promijenio sam dosta toga, što se tiče hrane i dijete koja mi je do sada stvarala dosta problema i utjecala na moju kondiciju. Kretao sam se s nekih 82-83 kilograma, da bih sedam dana prije meč naglo i na pogrešan način skidao kilažu na 70, koliko bih imao na vaganju. To bi me isrcrpilo i na dan borbe bih uspio vratiti 5-6 kilograma, što je izuzetno loše".

"Sada sam već na 75 kilograma, a planiram još spustiti i onda da bez problema prođem vagu te da ne vraćam preveliku kilažu. Već osjećam napredak u snazi i kondiciji, a ovo je sistem koji ću stalno koristiti, s obzirom da ću se boriti i na 66 kilograma."

Vaso za svoj drugi nastup u FFC-ju trenira s dobro poznatom ekipom. "Što se tiče ekipe s kojom se pripremam, tu su najjači domaći borci koji mi pomažu. Josif Al Said i Dušan Džakić, koji se također spremaju za FFC te Dragan Tešanović I Aleksandar Radosavljević kao glavni treneri. Planiram i novi posjetu Croatian Top Teamu i Igoru Pokrajcu, od kojeg se može mnogo toga naučiti."

Vaso najavljuje povratak na staru taktiku kojom je stigao 11 MMA pobjeda. "S obzirom da je protivnik za moj FFC nastup parteraš, čak i vlasnik smeđeg pojasa, izbjegavat ću parter i rušenja, već ću ići na svoju staru taktiku, a to je 'sprawl and brawl', što mi je ranije donosilo dobre rezultate“, istakao je Vaso.

Mario Andrijašević
mario.andrijasevic@fightsite.me

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI