Bakočević: Vraća se stari Vaso, napravit ću kaos u Sarajevu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.06.2013 15:28h Autor:

Vaso Bakočević

FFC 7 polako postaje event koji će obilježiti ovu borilačku godinu. Ne samo da ćemo gledati posljednji meč jedne od K-1 legenda ovih prostora, već ćemo imati prilike da gledamo prave bitke unutar konopaca, neke od kojih nose loše namjere, a pritom mislimo na Crnogorca Vasu Bakočevića.

"Ovaj meč mi znači mnogo, koga god da su stavili ispred mene u Sarajevu taj bi imao problema sa mnom bio to Motelica ili netko s 50 mečeva. Ja imam dva poraza iza sebe i u ovaj meč ulazim izuzetno fokusiran na jednu stvar, a to je pobjeda. Naravno publika će dobiti ono za što je i platila kartu a to je show i krv i ja ću to, kao i svaki put do sad, da im priredim, ali na kraju najvažnije će biti da moja ruka bude podignuta", izjavljuje Bakočević.

Eddie Motelica se bori iz Grčke, ovaj 35-ogodišnjak je iskusni grapler, koji se tek nedavno upustio u MMA vode, ima dva meča iza sebe i nijedan poraz. Ako stilovi čine borbe, u tom slučaju ovo se oblikuje postati odličan rovovski rat! No, izgleda da Vaso ima drugačije, mnogo agresivnije planove.

"Početkom karijere ulazio sam u mečeve bez mnogo kalkuliranja i ulazio u otvorene razmjene i išao sam na to da nokautiram ili budem nokautiran i to mi je donosilo rezultate. Kasnije sam se okrenuo rušenju i parteru i mislim da mi to toliko ne leži pogotovo kad su u pitanju ozbiljniji mečevi. U ovom meču vidjet ćete starog Vasu, ulazim da napravim kaos", najavljuje Vaso.

Kao iskusniji, ali ujedno i mlađi borac u ovom okršaju, Vaso se osjeća poprilično samouvjereno povodom ishoda ovog meča.

"Gledajući meč Motelice primijetio sam da izbjegava otvorene razmjene i da nema baš čvrstu bradu tako da ću gledati da to iskoristim i pošaljem ga na spavanje. Na FFC-u važe Pride pravila tako da će ovo biti brutalno. Želim ga dokrajčiti na način koji ce publika pamtiti. Želja mi je nokautirati ga na nogama i onda stompujem na podu", otkrio je crnogorski borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI