Bakočević: Već dugo vremena želim meč protiv Truščeka

Vijesti iz regije 09.02.2013 09:33h Autor:

Vaso Bakočević (foto: Matjaž Knuplež)

Crnogorski borac Vaso Bakočević slovi za jednog od najboljih MMA boraca u regiji kad su u pitanju lakše kategorije, pa iako je u nekim intervjuima najavio da planira u dogledno vrijeme karijeru nastaviti u pero kategoriji u kojoj nastupa i Antun Račić, čini se da će ta ideja ipak malo pričekati na realizaciju.

Tijekom 2013. godine mogli bi imati priliku uživati u meču između njega i najboljeg hrvatskog borca u lakoj kategoriji, Ivice Truščeka. U svom posljednjem intervjuu za Fight Site Ivica je izrazio želju za borbom, a čini se da  je jednako i s druge strane.

"Kad su mi tražili protivnika za Dubrovnik, više ljudi je htjelo da mi dovedu Bakočevića ili Džakića, pa bih volio udovoljiti zahtjevima fanova i odraditi mečeve s njima iako sam s obojicom u dobrim odnosima", rekao je Ivica.

Ubrzo je stigao i odgovor iz Crne Gore. "Stvarno je dosta fanova izrazilo želju da vide meč između mene i Ivice. Ja ne krijem da već dulje vrijeme želim borbu protiv momka koji ima preko 30 mečeva iza sebe", rekao je Vaso za portal Direkt.me.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI