Bakočević se vraća u KSW: Morat ću otkazati meč protiv Croate u Poreču!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.10.2014 14:50h Autor:

Vaso Bakočević

Vaso Bakočević početkom mjeseca nastupio je u sjajnoj poljskoj MMA organizaciji KSW gdje je poražen u trećoj rundi, ali je prije toga prema nekima čak i bio u vodstvu na sudačkim listama.

Čelnici KSW-a očito su bili vrlo zadovoljni Bakočevićem nastupom protiv Macieja Jewtuszka te su mu odlučili uputiti poziv za nastup već početkom prosinca na KSW-u 29, što je crnogorski borac i prihvatio, a to istovremeno znači i lošu vijest za dio MMA fanova u našoj regiji.

Bakočević je morao otkazati nastup protiv Velimira Rašića na Arti FC-u 3 u Ljubuškom ovog vikenda, a prema svemu sudeći neće se održati niti borba protiv Francisca "Croate" Barria u Poreču na FFC-u 15 kojoj su se mnogi radovali.

"Upravo mi je potvrđeno da se borim na sljedećem KSW eventu u prosincu. Čelnici organizaciji su htjeli da se što prije vratim u kavez, a moj protivnik je ovog puta Poljak Artur Sowinski sa skorom 14-7-2, koji je radio meč i protiv UFC-ove zvijezde Conora McGregora. KSW mi, nažalost, zabranjuje nastup na bilo kojem drugom eventu prije ove borbe, tako da moj meč u Ljubuškom otpada, a vjerojatno i meč protiv Croate, iako se nadam da bi moglo doći do nove promjene, jer ja sam poslije 6.12. slobodan da se borim s bilo kime i bilo gdje", poručio je Vaso.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI