Bakočević: Račić je ružan, nizak i želim ga prebiti!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 24.09.2013 16:11h Autor:

Vaso Bakočević (foto: Matjaž Knuplež)

Maro Perak svojom objavom na Facebook društvenoj mreži ponovo je aktivirao "rat" na relaciji Vaso Bakočević – Antun Račić.

Perak je objavio kako su njegovom klubu potrebni borci iz Srbije za nastup na eventu Noć gladijatora, koji se održava u prosincu u Dubrovniku. Vrlo brzo oglasio se i Bakočević, koji je rekao kako bi se rado borio s Antunom Račićem, da bi izazov u razgovoru za Fight Site prihvatio i sam Hrvat. Mi smo kontaktirali Vasu, koji je još jednom rekao kako se jednostavno mora boriti s "Killerom".

Zašto Račić?

"Meč protiv Antuna želim od onog trenutka od kada sam se počeo profesionalno boriti, dečko mi se nikako ne sviđa, prepun je sebe, nizak i ružan i želim ga prebiti“, kaže Vaso.

Antuna mnogi vide kao buduću UFC zvijezdu, da li i ti dijeliš to mišljenje?

"Njega vide u UFC-u? Jako zanimljivo. E, pa morat će prvo proći kroz mene da bi došao u UFC. Vidjet ćemo hoće li mu to poći za rukom, eto, Hallmanu se desilo, pa se možda i Antunu posreći. On ništa nije napravio značajno u karijeri, niti je pobijedio dobrog protivnika. Ja svakog dana žalim za mečom protiv Piotra Hallmana koji je bio moj najveći meč."

Osim što je "nizak i ružan", da li vidiš neke stvari u kojim je Račić jak?

"Mislim da je izuzetno nizak i mali hahaha. Jako nezgodan borac zbog svoje građe i stila, a ako osjeti da može da vas pobijedi, ili da osjeti strah, želi vam život uzeti, no ako naiđe na tvrdo, što bi se reklo, odmah ubacuje u rikverc. Brada mu nije testirana, niti je bio u pravom ratu, kao što sam ja protiv Mathenka i Hallmana, a to je upravo ono što ga čeka sa mnom. Prepun je sebe, misli da je najjači i uzdiže ga cijela nacija. Ja sam tu da mu pokvarim planove i uništim snove."

Realizacija borbe je, s obzirom na obostranu želju, sve realnija.

"Apsolutno, ovo je borba koja se morala prije ili kasnije dogovoriti. Jednostavno, ne zanimaju me mišljenja drugih, ali ja i on smo po skoru bar najbolji borci na našim prostorima i jednostavno moj prelazak u 66 kilograma je značio da se borba mora dogoditi, ako treba i na nekom parkingu."

Kako bi mogla izgledati tvoja borba s Račićem?

"Prvo ću mu se unijeti u lice da zna koliko je sati sa mnom, i da mu ja nisam jedan od onih ostalih koje je "dovodio" u Dubrovnik da bi ga zadavio pred svojom publikom, pa kad se ukoči od straha, krenut će me rušiti. Kad mu to ne uspije, kao što nikome nije uspjelo, osim kad sam ja sebe srušio s Truščekom jer sam retardiran u nekim situacijama i momentima, e onda će Račić biti primoran boriti se na ruke sa mnom. Planiram napraviti totalni "brawl" od meča, da publika skroz poludi. Želim ga nokautirati u drugoj ili trećoj rundi te da u Crnu Goru odnesem pojas. Očekujem zvižduke domaće publike zbog moje zastave koja je drugih boja, što će mi dati dodatni gas i što inače obožavam", zaključio je Vaso, dodavši i da za sada razmišlja samo o Tuhugovom i borbi koja ga čeka za pojas ruske Fight Nights organizacije.

Mario Andrijašević
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI