Bakočević prijeti Croati: Majka te neće prepoznati nakon meča!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 26.08.2014 16:52h Autor:

Bakočević VS Barrio

Okršaj Vase Bakočevića i Francisca Barria bez ikakve sumnje bit će najiščekivaniji meč ove jeseni u našoj regiji. Borba koja će se održati na FFC-ovom eventu privlači prilično veliku pažnju od same najave da je dogovorena, a borci se ne prestaju prepucavati putem društvenih mreža.

Posljednji potez povukao je tako crnogorski borac koji je vjerojatno bio iznerviran pojedinim Croatinim riječima te je reagirao prilično žestoko putem svog Facebook profila.

"Jel' netko stvarno misli da će ovo debelo govno, ova vreća govana, mene pobijediti? Ljudi su saznali za njega kad me prozivao, preko mog imena gradi svoju karijeru. Za jebivjetra nitko nije znao, jedino je zaboravio da poslije svega što je srao na svoja usta morat će odraditi meč protiv mene i to pred svojom publikom i u svojoj državi. Nisam ni očekivao ništa drugo od pacova, ali sve će mu to izaći na nos. Majka ga neće prepoznati poslije naše borbe", poručio je vrlo oštro Bakočević.

Podsjetimo, Fight Site je najavio da je ova borba dogovorena još sredinom lipnja, a točan datum njezinog održavanja trebao bi uskoro biti objavljen.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI