Bakočević: Ovo mi je najbitnija pobjeda u životu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 15.12.2013 09:18h Autor:

Vaso Bakočević

Vaso Bakočević na pozitivan način je zaključio 2013. godinu. Nakon crne serije poraza, Vaso je u nešto više od mjesec dana ubilježio dvije pobjede i poraz, a posljednji meč odradio je na FFC 10 eventu u Skoplju.

Crnogorac je svladao Stanislava Encheva odlukom sudaca nakon tri runde u kojima je, za razliku od ostalih borbi, radio vrlo taktički.

Koliko ti znači prva FFC pobjeda nakon dva poraza?

"Ova pobjeda mi znači kao nijedna do sada, mogu slobodno to reći. Poslije crne serije htio sam uzeti kraći odmor, ali mi nije vrag dao mira i rekao sam još jedan nastup i onda ću se odmarati. FFC mi je izašao u susret i još jednom sam im jako zahvalan na tome. Nadam se da sam opravdao očekivanja. Od naredne godine ću promijeniti sve".

Napokon si slušao savjete iz kuta i to ti je donijelo pobjedu.

"Imao sam teškog protivnika, koji ima iza sebe preko deset mečeva. Također, protivnik mi je mijenjan tri puta u 20 dana. Znao sam da neće biti lako, no promijenio sam neke stvari u mojoj glavi. Rekao sam sebi da ću slušati trenere i to sam radio jednim dijelom te samo išao na pobjedu. Nije me ništa drugo zanimalo. Zahvalio bih se na podršci Josifu Al Saidu, Dragutinu Miloševiću i Aci Rajačiću".

Za sljedeću godinu si najavio mnogo promjena, ostaješ li u FFC-u?

"Imam dosta ponuda za borbe, a FFC mi naravno ostaje na prvom mjestu, tako da me očekujte na nekom od idućih evenata. Sada idem za Crnu Goru na kratak odmor, i ako dobijem vizu, a nadam se da hoću, idem i Ameriku na mjesec dana gdje ću trenirati, a onda se borim samo u kategoriji do 66 kilograma".

Mario Andrijašević
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI