Bakočević: Molim vas dajte mi meč protiv Croate!

Vijesti iz regije 25.11.2013 21:22h Autor:

Vaso Bakočević

Borci u kategoriji do 66 ili 70 kilograma možda neće impresionirati svojim fizičkim izgledom, odnosno veličinom MMA fanove, ali zato se definitivno za njih može reći da su najvatreniji. To pogotovo vrijedi za borce koji nastupaju u Final Fight Championshipu.

Vaso Bakočević dio svoje regionalne slave može zahvaliti svojim ponekad i prežestokim verbalnim napadima na kolege iz MMA svijeta, a čini se da mu je nova meta argentinsko-hrvatski borac Francisco "Croata" Barrio.

Zapravo, njih dvoje su se i prije prozivali putem medija i društvenih mreža, a to se nastavlja i dalje.

"Ako pobijedim na FFC-u 10 u Skoplju grčkog borca Giorgiosa, želim meč s Argentincem Barriom. Ovim putem molim čelnike organizacije da to omoguće, sam Barrio je izrazio isto tu želju, kao i dosta navijača. Znam da je prerano o tome pričati, ali želim tu borbu osigurati što je prije moguće, da netko ne uleti umjesto mene, prebije mi Barria i ja ostanem kući pa onda budem nervozan", poručio je Vaso putem svog Facebook profila.

Ubrzo mu je stigao i kratki Croatin odgovor. "Može, naravno, ali ovog puta odradi pripreme i nemoj umrijeti nakon prve runde", poručio mu je Barrio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI