Bakočević: Iduće godine se želim vratiti u FFC i zgaziti Croatu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 31.10.2014 14:13h Autor:

Vaso Bakočević

Meč između Francisca Barria i Vase Bakočevića kojem su se mnogi radovali propao je zbog toga što je crnogorski borac prihvatio jednu ponudu poljske organizacije KSW, a to je prilično naljutilo argentinsko-hrvatskog borca.

Barrio je oštro reagirao u četvrtak putem svog Facebook profila, a sad je stigao i odgovor s druge strane. Čini se da Bakočević ipak želi odraditi meč protiv Croate tijekom 2015. godine, a to je otkrio u prilično otvorenom statusu…

"Da se i ja kratko oglasim oko cijele ove situacije oko ovog gov** Croate. Meč je bio zakazan za 31.10. i FFC je pomaknuo event za 21.11. što meni nikako ne odgovara zbog mog ugovora i meča na KSW-u ,koja je jedna od najjačih organizacija na svijetu. FFC obožavam i, kao što kaže Zovko, primili su me i ophodili prema meni kao prema zvijezdi, iako to nisam zaslužio. Ja u životu nisam otkazao meč, pogotovo protiv nekog ovakvog penala kao što je ova debela "mjesina" od Croate. Sljedeće godine dolazim po FFC pojas i prvi koga ću zgaziti bit će ta vreća balega koja je umislila da će u UFC nakon pet mečeva", rekao je Bakočević.

O cijelom slučaju svoj je stav u petak otkrio i predsjednik FFC-a Orsat Zovko.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI