Bakočević želi Croatu: Mogao bi on upoznati moj "soccer kick"!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.06.2013 14:49h Autor:

Vaso Bakočević

Argentinsko-hrvatski MMA borac Francisco Barrio, poznat i pod svojim nadimkom Croata, otkrio je putem svoje Facebook stranice da bi vrlo rado još ove godine volio odraditi svoj debitantski meč u Final Fight Championshipu.

"Ove godine želim borbu na Final Fight Championship. Ne znam kako da organizatori eventa čuju za mene pa trebam ovdje pisati. Vidim da se do 66 kg bore Antun Račić, Crnogorac Vaso Bakočević i Slovenac Lemmy Krušič. Možda imaju više borbi nego ja, ali nitko od njih trojice nema bolje hrvanje i jiu-jitsu od mene te mislim da me ne mogu dobiti. Više ljudi će platiti kartu u Hrvatskoj za gledati mene, nego za njih. Nemam ništa protiv njih, ali za biti najbolji u regiji treba tuči najbolje, i ja sam Hrvat i trebaju mi dati priliku da se borim na FFC-u u mojoj domovini. Nadam se da će ovo organizatori pročitati i dati mi priliku za borbu ove godine. Kao što sam rekao, možda nemam dvadeset borbi kao oni, ali oni nemaju hrvanje i jiu jitsu koje ja imam", napisao je Croata.

Nije još uvijek poznato hoće li FFC udovoljiti toj njegovoj želji, iako bi ga definitivno bilo zanimljivo vidjeti napokon u akciji u hrvatskom ringu, no izazov upućen prema, između ostalih, Crnogorcu Vasi Bakočeviću naišao je vrlo brzo na odgovor s druge strane.

Bakočević je u razgovoru za portal Direkt.me otkrio kako će vrlo rado prihvatiti meč protiv Croate.

"Ovo je jedan očigledno simpatičan mladić koji koristi Facebook da izaziva protivnike. Pošto se Krušič i Račić ne oglašavaju, evo ja ću. Ja ne ostajem nikome dužan, pa ni na riječi. Čovjek kaže da hoće borbu sa mnom, ja ću biti dobar i ispunit ću mu želju. Neka njegov debi na FFC-u bude protiv mene, ali u kategoriji do 66 kilograma. Samo, koliko mu je to pametno, vidjet ćemo. Očigledno se uzda u svoj BJJ, a vidjet ćemo kako će reagirati kad bude primio "soccer kick" u facu! Ja koliko znam crni pojas BJJ postaje smeđi, pa plavi svakim udarcem u glavu", rekao je Vaso.

Dođe li kojim slučajem zaista do njihove borbe, Vaso će se možda ipak morati okrenuti nekoj drugoj taktici, jer prema svemu sudeći "soccer kickovi" i "stompovi" mogli bi uskoro biti na listi zabranjenih udaraca kad je u pitanju FFC.

Zoran Zdelar
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI