Bakočević: Ušao sam da se porokamo, nisam glumio majmuna (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.07.2018 18:43h Autor:

Vaso Bakočević

Vaso Bakočević je nakon povratka u Srbiju dao prvi veliki intervju poslije poraza u svom debiju za Bellator. Podsjećamo kako je najbolji crnogorski MMA borac prije nekoliko dana poražen u meču protiv bivšeg prvaka Andreya Koreshkova na priredbi u Rimu prekidom u prvoj rundi.

Koban za “Psihopatu” je bio jedan kružni udarac nogom koji je sjeo u jetru i Crnogorac nije mogao nastaviti. U intervjuu za MMA Novosti sa Zlatkom Oštrogoncem je otkrio kako je doživio poraz od ruskog nokautera.

“Ja stvarno tamo nisam otišao se zajebavati i glumiti majmuna. Ušao sam unutra se porokati, pa što bude. Da, znao sam da na papiru nemam previše šansi zbog kategorije. Ja sam u -77 dobio meč protiv top tri lika, ne Paula Daleya ili Jona Fitcha… Dobio sam borca koji je uz Roryja MacDonalda najbolji na svijetu. To je provjereno. Jedino ga je dobio Douglas Lima, ali svi znaju što je bilo i u tom meču”, objašnjava Bakočević bez dlake na jeziku kao i obično.

Zatim je opisao meč iz svoje perspektive. Je li sama činjenica da se bori za Bellator, drugu najjaču MMA promociju na svijetu, utjecala na njegovu predstavu?

“Kada sam ušao u borilište, kada sam sve ono vidio, znaš li koliko me bolio kurac što je ono Koreshkov? Briga me bilo, mislim si: Sada ćemo se porokati, pa što bude! Inače on kreće lagano, ima to početno ispitivanje, a onda krene s raketama. Tako je bilo i protiv mene. I zato sam ga odmah na startu htio nabubati. Što je najgore, prošao mi je ‘overhand’, odnio sam mu glavu metar. Razmahao sam se, ali je napravio korak natrag. Vidio je koliko je sati da nisam zajebancija. Jako dobro drži distancu i jako je brz. Na kraju me probušio tim ‘spining back kickom,’ koji nisam vidio. Bio je previše brz”, opisuje Baokočević.

Ukupni utisci su mu ipak pozitivni. Crnogorac ima još dva meča u Bellatoru, a vjeruje da bi već sljedeći mogao biti u lakoj kategoriji, a ne u velteru koji mu očito ne odgovara.

“Žao mi je jer je tako brzo završilo. U glavi sam bio samo da se pokoljemo. Brigalo me za rezultat, tko će što misliti i pričati. Prolio sam mnogo krvi da bih došao do ovdje. Ali stvarno ova kategorija nije za mene. Da su mi dali nekog malo realnijeg… To je kao da sam potpisao za UFC i recimo dobio Darrena Tilla, on je top 3 ili top 4. Bilo je malo nerealno, ali sam pristao na to. Krivo mi je što je tako brzo završilo, a nije trebalo.”

Čitav podcast u trajanju od 40 minuta pogledajte u nastavku:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI