Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bakočević nakon žestokog vaganja: Nije ovo košarka, mi smo ovdje da se borimo! (VIDEO) | Fight Site

Bakočević nakon žestokog vaganja: Nije ovo košarka, mi smo ovdje da se borimo! (VIDEO)

Vijesti iz regije 30.09.2017 12:29h Autor:

Peruško i Bakočević

Na jučer održanom vaganju za CFL priredbu u Beogradu veliku pažnju privukli su Vaso Bakočević i Tonči Peruško čije je žestoko sučeljavanje umalo završilo pravom tučnjavom na pozornici nakon što je crnogorski borac svog protivnika uhvatio za vrat.

>CFL debitirao kaosom na vaganju: Vaso i Peruško se potukli na bini (VIDEO)

“Psihopat” je nakon vaganja u intervjuu za MMA Novosti objasnio da se ne radi o ničem osobnom već isključivo o nervozi uzrokovanoj skidanjem kila.

“Zadnjih sedam dana ne jedem, zadnja 24 sata ne pijem vodu, nervozan sam kao pas. Nemam ja ništa protiv momka, niti ja znam išta o njemu. Uhvatio sam ga za gušu, on je mene udario šakom. Udara kao pička. Udario me golom šakom, nije me pomaknuo s mjesta…”

“To je sve normalno. Nije ovo košarka. Mi smo ovdje da se borimo. Vaganje je završeno, najgori dio posla je prošao. Sutra navečer je borba i sutra je mrtav čovjek.”

Collision Fighting League se održava večeras u dvorani Aleksandar Nikolić (Pionir) u Beogradu. Priredbu predvodi FFC-ov prvak teške kategorije, Darko Stošić,  u obračunu s Tomaszem Czerwinskim.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI